Kepez Ortaokulu

WEB https://talaskepezortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KEPEZ MAH. ADNAN MENDERES CAD. NO 1 TALAS / KAYSERİ
VİZYON : Türk Millî Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, millî ve kültürel değerlerine bağlı, özgüvene sahip, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, üretken, sağlıklı, özgür bireyler yetiştirmektir…
MİSYON : Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak; yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : KALORİFER
Servis : Servis ile gelen öğrenci yoktur
Ulaşım : BELEDİYE OTOBÜSÜ
Yerleşim Yeri : TALAS KEPEZ MAHALLESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 30 KM - 24 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol,voleybol ve Atletizm branşlarında takım çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Master of science experiment e-Twinning Proje ortağı olarak katılım, UBUNTU KAYSERİ Web 2.0 e-Twinning projesi katılımı, Sıfır atık, Okulum Temiz, Sıfır Atık gibi ulusal projelere katılım
Diğer Hususlar : Yukarıdaki sayfa bilgileri sadece ortaokul bilgilerini kapsamaktadır.Okulumuz bünyesinde; 2 ana sınıfı, 8 İlkokul sınıfı ve 8 Ortaokul sınıfı bulunmaktadır. Toplam öğrenci sayımız (Mart 2022) 455 dir. Önümüzdeki iki öğretim yılında toplam sayıda 20 şer öğrencinin artacağı öngörülmektedir.